- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
helltp
aktív tag
válasz
Asztee #26947 üzenetére
Sajnos hiába küldesz fényképet, azzal max a két külső rétegen futó vezetősávokat lehet látni, abból meg nem derül ki semmi, ha több rétegű nyákot használtak. Meg kell nézni a hangkártya adatlapját, ott biztos le van írva.
Félreértettél. Nem azt írtam hogy a kijelzőnek bármi jó, hanem azt, hogy amelyik lábakat a hangkártya nem használja, azokat arra használod amire akarod (de még lehet azokat is tudod használni, lásd: I2C). Szintén azt tudom javasolni, hogy olvasd el a kijelző adatlapját, abból kiderül hogy milyen protokollt használ, és abból már lehet tudni hogy mit hova kell kötni (ez pl. az általad linkelt képen is látszik). Az I2C egy kommunikációs protokoll, a leírtak alapján szinte biztos hogy a kijelződ azon keresztül kommunikál. Mivel az I2C bus alapú kommunikációt valósít meg, ezért azokra a lábakra több I2C-s eszköz is köthető (feltéve hogy az I2C eszköz azonosítójuk különböző).
Első körben azt tudom ajánlani, hogy mindig az adott eszközök adatlapját nézd át, ott általában benne szokott lenni minden fontos információ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Megaport gaming pc + billentyű
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged