Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ööö, hol írta, hogy hurcolni szeretné?

Láttam a kodi zene alkalmazását, igen, és távirányító nélkül még a zene alkalmazást sem bírod elindítani.
Ha van CD olvasód, tálca kinyit, lemez berak, tálca becsuk, zene indul (jó esetben). Még kijelző sem kell hozzá. Kodival kijelző nélkül mit kezdesz?
Én bizony irigylem a nagy CD gyűjteményeket és akik ilyennel rendelkeznek. A dvd az más tészta, ahhoz amúgyis képernyő kell, meg távirányító, ott én pl. a lemezes megoldást nem tudnám elképzelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Azonnali mobilos kérdések órája
- BestBuy topik
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Milyen széket vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha van CD olvasód, tálca kinyit, lemez berak, tálca becsuk, zene indul (jó esetben). Még kijelző sem kell hozzá. Kodival kijelző nélkül mit kezdesz?
wassermann