- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
albinolynx #24882 üzenetére
Rakd fel a Transmission Remote GUI-t.
-
s_e_n_k_i
tag
válasz
Szerintem a legegyszerűbb egy "watchdir" létrehozása. Nekem is ez van beállítva, azaz csináltam egy foldert a pi-n, amibe ha bemásolok egy torrent file-t, akkor annak a letöltése automatikusan elindul. Én FTP-n keresztül szoktam bedobni a torrent file-okat. Azért jobb megoldás, mint a webes, mivel így több file-t lehet egyszerre elindítani, nem egyesével kell beadni a webes felületen.
sudo nano /etc/transmission-daemon/settings.json
Ebben a file-ban a watch-dir értéket kell módosítani a megfelelő folderre.
Fontos, hogy miután elmentetted a file-t, akkor egy tranmission reload kell (ha restartot csinálsz, akkor elvesznek a legutolsó módosításaid.
sudo service transmission-daemon reload
-
cinemazealot
addikt
válasz
Ahogy cigam leírása is írja, a Transmission-nak fut a szerveren (a Pi-n) egy daemon-ja, ami egyfelől foglalkozik a torrentek letöltésével és továbbosztásával, valamint biztosít egy webes felületet (erről a képernyőkép), amit az azonos helyi hálózaton lévő géped böngészőjéből tudsz megnyitni. Ezen láthatod az éppen futó torrent-ek állapotát, és igény szerint az új torrent-eket is hozzá tudsz adni. Nem ismerem ezt a felületet, de feltételezem, hogyutóbbi célra a menüsor legelső gombja szolgál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Gitáros topic
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest