Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ultrazord

tag

válasz Pulsar #22784 üzenetére

Igen, úgy gondoltam, hogy valami scripttel vagy bármivel nézi a mailt és ha file-t talál benne letölti, default helyre.
    Egyszer mintha olvastam volna erről.

Az a verzió sokkal neccesebb, hogy vpnt csinálok és bárhonnan elérem, mert tonlineos netem van változgat az ip-m.

• D@reeo

aktív tag

válasz Pulsar #22784 üzenetére

Ha már transmission...

Nálam az volt, hogy rosszalkodott a net és újraindítottam a routert, de a letöltések megálltak.
    Vagy 3 órát gugliztam, logokat néztem (annyit írt, hogy nem tud csatlakozni a trackerhez), 100x újraindítottam a a transmissiont, minden portot megnyitottam, stb majd végül töröltem és újratelepítettem. Ekkor ismét jó lett.
    Aztán megint újra kellett indítanom a routert és megint minden torrent megállt (nem csatlakozott peerhez). Nah ekkor ideges lettem.
    pingeltem egyet, kiment a ping (feloldotta a nevet IP-re) de válasz nem érkezett
    Ekkor ugrott be az a szimpla szikra, hogy hé, megszakadt a net, talán csak újra kéne indítani magát az eszközt, hogy újra kérjen IP-t. És láss csodát, ez segített rajta.
    Tehát végül crontabba tettem egy bejegyzést, hogy minden nap hajnali 4 kor indítsa újra az egészet...

Az emailes cuccra nem tudok megoldást, nem is olvastam róla, de ha feltelepíted a DropBox Sync addont (pontos neve valami más), az képes mappákat szinkronizálni, beállítod, hogy a watch directory az egyik dropboxos mappád legyen így ha oda töltesz fel fájlokat, azt azutomatikusan be fogja húzni.
    Vagy a routereden forwardolod a transmission portját (9091), akkor távolról is be tudod tölteni a felületet
    Ugyan ezt eljátszhatod, hogy ftp-n keresztül töltöd fel a fájlokat a figyelendő könyvtárba.

Nekem is van két bibim, hátha valaki tud segíteni:
    iPhone-ról használom a felületét, de egy frissítés óta (gondolom frissítés miatt változott meg) sajnos már nem tudok fájlt feltölteni, nincs tallózási lehetősség, csak url-t lehet megadni. Valakinek erre valami ötlet?

A másik, hogy megadtam az user /pass védelmet (mert forwardoltam a portot és ne nézegesse bárki a dolgaimat), de iphone-on ezt minden alkalommal be kell írni, nem menti el. Szerintetek ha belenyúlok az index.html(?) fájlba és oda írok valami authentikációs módszert (és kikapcsolom a gyári user/pass bekérést), az mennyire nyújtana valód védelmet?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés