Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

válasz mandleee #22544 üzenetére

i2c -set javasolnék. Na nem csak azért, mert kevesebb lábat kell bekötni, hanem azért mert a paralell megoldásnál könnyen előfordulhat időzítésbeli probléma, ami a kábel hossz, használt programok, python alatt meg különösképpen zavaró tud lenni. Ha rossz az időzítés, akkor helytelenül jelennek meg dolgok.
    i2c esetén meg a kis doughter-board kezeli az időzítést.

Az adafruit-es sem sokban különbözhet. Ellenben az oldalukon vannak leírások, ami a kínai változatokkal is megy.

(#22545) tejeskifly
    a böngésző ablak nem a legszerencsésebb, mert úgy nincs hardveres gyorsítás szerintem. Csak eszi az erőforrást. Plusz valaki hup-on panaszkodott, hogy időnként belefagyott talán.

Ha közvetlen a stream is elérhető olyan formátumban, amit képes lejátszani a pi hw gyorsítással és csak sd felbontásúak a kamera képek, akkor hang nélkül, fapadosan egy pi zero is képes lehet rá néhány omxplayer futtatásával konzolból. 4 sd mindigtv adás képét elbírta, amikor kipróbáltam [link]

h264 jól ment, mjpeg-ben nem vagyok biztos. Ezek a leggyakoribb kamera formátumok. Mpeg2-t licensszel érdemes próbálni. Analóg pedig kapufa, azt nem pivel érdemes.

Persze pi2 vagy 3 is jó erre. Azok már hangot is tudhatnak játszani hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés