Hirdetés
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
sirarcheer #20412 üzenetére
Nekem menüben nem fagy le, de streamelés közben igen. Most pár hétig nem tapasztaltam, de a hétvégén viszonylag gyakran kellett rebootolnom emiatt. Először elmegy a hang, majd pár másodpercre rá merevre fagy az egész... Sajnos nem nagyon tudom belőni, hogy mi okozhatja, van, hogy hetekig semm, utána meg egy filmet nem lehet végignézni... Több fórumot is találtam ezzel kapcsolatosan, de megoldás nem volt sehol, csak a kérdés. Ja, nálam Pi Zero játssza ezt.
Itt van egy viszonylag hosszú fórum a témában, összefoglalóval az elején.
-
lord.lakli
őstag
válasz
sirarcheer #20412 üzenetére
Napi szinten használom a legfrissebb osmc-t, de eddig semmi ilyet nem tapasztaltam, mint te.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó I7 10700k processzor alaplappal
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- Asztali PC , i7 6700 , GTX 1080 , 16GB RAM , 480GB SSD
- ÚJ CORE I7 12700KF GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3080TI 12GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest