Hirdetés
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
epy
csendes tag
A TV egy 5 éves 32"-os Samsung LCD. De próbáltam már kis 5"-os video monitoron is, ott is ugyanilyen rossz volt a kép. Mindegyik megjelenítőre rákötöttem a JVC SD video kamerámat, az jól működött. A video kábelnek a JVC kamerához kapott A/V kábelt használtam. Annyi a különbség a Pi2 és kamera között, hogy más a csatlakozó kiosztása. A kamerára kötve a sárga csatlakozóról jön le a video jel, a Pi-re kötve meg a piros csatlakozóról. Vagy tényleg rossz lenne a kábel? Mert a piros csatlakozót végül is nem tudtam kipróbálni a kamerával, csak a sárgát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- EAFC 26
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Synology NAS
- One mobilszolgáltatások
- Disney+
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Fitbit Versa 4 okos óra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
wassermann