- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
azimut #18931 üzenetére
Jól végig olvastad ennek a kábelnek a szolgáltatását?
Please note(very important):
· Not all of devices with HDMI or VGA interface is able to use this cable.
· If both input / output device do not support signal conversion, a signal conversion box is required. HDMI to VGA / RCA cable is designed to connect and transfer signals from HDMI port to VGA / RCA port. This cable functions as a signal transmitter, but NOT a signal converter. As HDMI carries digital signals while VGA / RCA carries analog signals. In order for these two formats of signal to communicate with each other, both input and output devices needs to support the signal conversion function (code and decode), please kindly check with your user manual. -
azbest
félisten
válasz
azimut #18931 üzenetére
"HDMI-VGA: szerintem az Alin található 3 dodós átalakító is meg fog felelni."
NEM nem nem. Ahogy a leírása is mondja, az csak olyan készülékekhez jó, ami a hdmi kimenetén képes analóg jelet kiadni, de ilyen gyakorlatilag nem létezik, a pi sem az.6-10 dolcsi között már vannak valódi aktív átalakítók, ott azt tudom javasolni, aminek van külön táp bemenete (pl usb-dc kábellel is etethető). A külön táp nélküli leégetheti a hdmi kimenetet, mivel túlterheli a fogyasztásával.
Itthoni boltokban is akad, bár régebbi fajta és drágább sokszor. Kínából nekem két fajtával van tapasztalatom. Egyikről logoutra is írtam: [link], de a kommentjeinél linkeltem jobb fajtát is, sőt ebben a topicban is, ami hangot is leválaszt és táp csatlakozója is van.
(#18933) denko
adatot lehet tárolni rajtasd kártya mindenképpen kell a boothoz. A boot partició azon kell legyen, de a cmdline.txt-ben megadható paraméter, hogy a rendszert már az usb merevlemezről töltse. Szóval így használható a rendszer tárolására is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mobil flották
- További aktív témák...
- DELL T40 EMC Szerver
- Gamer Gép- Gigabyte Z790, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RTX 4070 Ti Super, 1 TB M.2 SSD, 1300W
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Új - Gamer Gép - Gigabyte Z790 EAGLE, Intel i7 13700, 32GB DDR5, RTX 4070, 1 TB M.2 SSD, TT 1000W
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest