- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ivqkzy-: 2. gépem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
annyit tudok hozzátenni a srácok segítéséghez, hogy az előre definiált listában lévő frekvenciák lehet már nem valósak. Úgy értem, az utóbbi évben változtak frekvenciák és nem biztos, hogy ez bekerült a tvheadendbe. Érdemes megnézni a mindigtv oldalán lévő aktuális táblázatot (eleve már 5 mux van, persze kódolt többségében). És az alapján kézzel felvenni őket. A network discovery-t kapcsold ki, különben az ország minden frekvenciáját felveszi és csak kavart okoz.
Úgy tapasztaltam, hogy valamiért csak aktív usb hub-ot használva volt megbízható a tvtuner openelec rendszer alól. Ezt indokolatlannak érzem, mert nem fogyaszt olyan sokat egy tuner, de gyakorlatban újraindításá után gyakran nem tudta inicializálni aktív hub nélkül.
Ha a tvheadend is az openelec-en fut, akkor étrelemszerűen a 127.0.0.1 címen éri el a kliens, azaz saját magán. A felhasználó beállítása is elég értelmeszerű
Amit tvheadend-en megadsz, azzal a felhasználóval éri el a client rész.
(#18794) arnd
Egyébént korábban más írta, hogy nem tudja a jeszót. Emlékeim szerint alapból jelszó nélkül elérhető volt a webes felület. A kliens viszont úgy láttam csak akkor tudott kapcsolódni, ha hoztam létre külön felhasználót a webesen. -
Celtis
veterán
Doberman már jórészt megadta a válaszokat.
Az "access entries" fülön hozod létre a felhasználókat. Ez vonatkozik mind a HTSP kliensekre mind a web-es hozzáférésre. Itt meg tudod adni, hogy ki mihez fér hozzá. Az itt megadott user/passal tud csatlakozni a kliens. De alapból jelszó nélkül is működik.
IP cím alatt nem tudom konkrétan melyik beállításra gondolsz.Tovább nagyon tudom javasolni a 4.1-es béta Tvheadend szerverek kipróbálását. Nekem állandó stabilitási problémáim voltak. Igen könnyen meg tudtam fektetni a szervert a második kliens rácsatlakozásával. Viszont nemrég raktam fel a 4.1-1497-et és végre valamit nagyon eltaláltak a fiúk, mert azóta atomstabil.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sorozatok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Windows 11
- Formula-1 humoros
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700KF + Kingston Fury Beast RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged