- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Napkollektor - csak úgy
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
Benoe77 #12551 üzenetére
Tvheadend megint. (Emlékeztetőül, egy idő után szaggat, szétesik a kép, kihagy a hang, végül teljesen lefagy)
Az OSMC nem segít. Ugyan ki nem próbáltam, de ugyanerről a Tvheadend hibáról olvastam OSMC-s fórumon.Rengeteg küzdés után megtaláltam az okát is. Streamelés közben az EPG adatok frissítése valamit kiakaszt.
Ha a konfigban az "EPG adatok frissítése lejátszás alatt" pipát kiveszem, akkor stabil a rendszer.. -
Celtis
veterán
válasz
Benoe77 #12551 üzenetére
Azt nem ismerem. Viszont kaptam egy tippet VDR addonra Tvheadend helyett. Azt fogom kipróbálni, illetve megpróbálok kölcsönkérni egy másik pi-t megy egy erősebb tápot.
Mondjuk azt nem értem, hogy ha ez esetleg SW hiba, akkor hogy túróba csak nálam ennyire gáz. Mert az Openelec hivatalos fórumán van olyan topic, hogy OE5.0-ban bizonytalan a streaming, de csak pár ember panaszkodik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Építő/felújító topik
- Logitech Z906
- PlayStation 5
- Raspberry Pi
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest