Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gadomiklos: Sziasztok! Kezdő vagyok, és nem tudom hol tudom megnézni a privát üzeneteimet.
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
Celtis
üzenetére
Nekem a nason van TM. Ugyanúgy ez a webszarveres megoldás. Ott ha jobbklikkelek a torrentre, akkor lehet módosítani a path-t. Szal nincs sok értelme a tm-guinak... De nem baj ha van. Pl. ha a webszerver kidöglik a guival el lehet érni.
A torrent autó hozzáadása hasznos dolog. Kivéve, ha az asztali Pc-n is akarsz torrentezni. Mert ha pl Linux disztrót szedek le, akkor azt egyből oda szedem le. Tudom, h át lehet állítani, de mit érek vele...
Új hozzászólás Aktív témák
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Nekem bőven elég a beépített automatizmus.
wassermann