- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lord.lakli
őstag
válasz
Headless #10393 üzenetére
Hasonlókra én egy B rev 2.0-t használok, de utp-n kapja a hálózatot. Igazából hálózat nem is kellene hozzá, ha nem töltene le. Winyót direkt rákötöttem. 1A elég neki, de én jobban preferálom a külön áramforrást. Szó szerint FW nincs. Nekem raspbmc bevált, megy torrent is rajta. Ha tényleg tv adja áramot, akkor openelec, mert ott SD csak olvasásra van felcsatolva és kevésbé árt neki, ha nem lesz normálisan leállítva. Dobozt nem használok, nekem felesleges. SD 4 GB-os elég, bármelyik számtech boltban kapsz. Itthon malnapc.hu-n van B+ 13900 Ft-ért, SD-vel 15900 Ft-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Opel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest