Hirdetés
- Jhonny06: Új gépsárkány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
erikke17
őstag
válasz
Gyula84
üzenetére
Itt nincs vagyis nem tudok róla, marad az SSH. Soha nem használtam még szóval ez új lesz

vargalex - Igazából a HDD-n képek és zenék vannak ott tárolom egy részüket afféle biztonsági mentés.
Jelenleg NTFS a file rendszer mert ugye windowson használtam eddig. Fat32 nem játszik a file méret korlát végett, avagy HD és DVD filmek úgy kilőve.
ext fájlrendszer megint nem jó windows végett, nem tudom mennyire nyűgös ott.Windowson keresztül ráraknám a filmeket, majd Pi-n lenne lejátszva Esetleg akkor menne többet ha egy két torrent futna még transmission-en.
igy szerintem maradt az ntfs-3g alternatíva... Igaz még ezt sem tudom hogy működik, annyi lejött hogy mountolni kell HDD-t SSH-n keresztül. Aztán remélem nem kell mindig mountolni mert avégett PC-t bekapcsolni :-/
Új hozzászólás Aktív témák
- Jhonny06: Új gépsárkány
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Projektor topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann