- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
azbest #10166 üzenetére
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
Egyelőre egy kicsit meg vagyok lőve. Baromi sok leírást elolvastam (a Tieidet is, azbest), de mindegyikből az jött le, hogy ez azért egy összetettebb folyamat, márpedig ahol parancssor jelenik meg, az nálam már helyből kiesik. A számtalan leírás emellett jellemzően TV-szerverről és kártyahasználatról szól, nekem viszont egyelőre pont elég lenne, ha csak magán a PI-n megjelenne az alap MindigTV adása.
Egyszer Linuxon már összeraktam egy működő rendszert, de baromira zavart, hogy csak vakon tudtam követni a rá vonatkozó tanácsokat, miközben fogalmam sem volt arról, hogy mit csinálok -- márpedig én legalább alapjaiban szeretném tudni, hogy mi történik.
Külső "segítségből" most az alábbiakat hallottam:
- A néhány hónapos leírások már teljesen elavultak, baromi komoly a fejlődés,
- Nem kell parancssorba írogatnom, nagyon egyszerű menüből -- de azt nem tudják megmondani, hogy hogyan, mert a segítőim mindent parancssorból csinálnak, azt viszont messze az én igényeimen túlmutató célokra teszik.Tehát annyit tudok, hogy biztosan meg lehet csinálni, nem bonyolult, de találjam ki magam.
Na, ehhez kéne egy kis útmutató!
Köszönettel: MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- LEGO klub
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OLED monitor topik
- Autós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Elden Ring
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC : RYZEN 7 9700X /// 32 GB DDR5 /// RTX 5070 Ti 16GB /// 1TB NVME
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- GAMER PC : RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5/// RX 9070 XT 16GB /// 1TB NVME
- GAMER PC : RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5/// RX 9070 XT 16GB /// 1TB NVME
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest