Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor pontosítok: előtte nem csinálta, csak ha egeret dugtam bele. Most médiatár frissítése közben is szivárványos kockázott. Lejátszás közben meg nem csinálja. De jó, hogy más is tapasztalja. Emiatt nem fogok visszatérni, már a csillagos eget is telepítettem meg módosítottam rajta.

-
Sziasztok! Ma frissítette magát az osmc, azóta pont ugyanarra a tápra dugva, pont ugyanazt a feladatot végezve villog a szivárványos kocka. Frissítés előtt nem csinálta gyakran. Kérdés: létezik, hogy a frissítés óta több lett a fogyasztása a pi-nek, vagy elromlott a táp?
-
válasz
Szicskeee
üzenetére
SSH-zz be a kodira, majd:
sudo nano /boot/config.txt
És nézd meg, hogy van-e benne valahol egy ilyen sor:
hdmi_edid_file=1
Ha igen, kommentezd ki:
#hdmi_edid_file=1
Majd ments és indítsd újra a Pi-t. Én pont most szaladtam ebbe bele, nekem az osmc "Pi config" menüpontja tette bele, ha jól sejtem.
-
Sziasztok! Azt szeretném tudni, hogy ha SBS vagy OU típusú filmet játszok le kodival, akkor normális az, hogy csak simán továbbítja a streamet ahogy van, és a tv csinál belőle 3D-t? Mert én azt hittem, hogy átalakítja 3D jelre és úgy küldi a tv-re. Vagy ehhez kell az openelec és arra a kísérleti kodi?
-
válasz
consono
üzenetére
Értem én, de feltettem az xorg-ot, valamint a matchbox wm-et, régebben játszogattan ezekkel mikor Android alá telepítettem linuxot, és vnc-n keresztül működött a dolog, tehát azt tudom, hogy meg lehet csinálni, csak azt nem tudom, hogy most miért nem jön össze. Nekem jó lenne úgy is, hogy kilépek a kodiból a böngésző miatt, de alapvetően az osmc-t szeretném, ha indulna. A böngészőt csak webes videómegosztók meg rádiók miatt szeretném feltenni.
-
Sziasztok! Szeretnék OSMC alá valamilyen webböngészőt telepíteni, de nem vagyok nagy Linux guru, feltettem parancssorból egy iceweasel-t, de természetesen nem indul mert nem talál megjelenítőt. Hogy lehetne ráizgatni arra, amit a kodi használ? Egy böngésző miatt nem tennék fel egy egész raspbian-t vagy egy ablakozót...
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Futárcégek
- Battlefield 6
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

wassermann