Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Overmind
aktív tag
Hogy néz ki a kondi?
Sajnos nem tudom, hogy melyik az. El tudná valaki úgy magyarázni, hogy pl. DIMM-ek közötti henger, vagy kis lapos pöcök, ami...? Azért majd az alaplapi kézikönyvben utánanézek, meg az alaplapra is ránézek, hátha rájövök mit kell figyelni. Nagyon feltűnő, ha fel van púposodva? Észreveszi egy ilyen amatőr, mint én?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sajnos nem tudom, hogy melyik az. El tudná valaki úgy magyarázni, hogy pl. DIMM-ek közötti henger, vagy kis lapos pöcök, ami...? Azért majd az alaplapi kézikönyvben utánanézek, meg az alaplapra is ránézek, hátha rájövök mit kell figyelni. Nagyon feltűnő, ha fel van púposodva? Észreveszi egy ilyen amatőr, mint én?