Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
jockas
senior tag
Van egy kis gondom...hátha valaki már találkozott ezzel. Amíg HDD-ről ment a rendszerem ez a hiba nem létezett. Amióta SSD-n van a rendszer és van RAMDisk (valószínűleg e kettő közül valamelyik a ludas...én a RAMDiskre tippelek), azóta fagynak a Quake motoros játékok első indításkor mindenképpen. Quake 3, 4, SoF2...az elején a initialized kis ablaknál egy kis ideig eljut, de aztán teljesen csontra fagy a gép. Csak Reset segít. A SoF2-nél megtudtam azt oldani, hogy a játékot safe mode-ban indítottam el először és akkor nem fagyott le. Második indításnál már ment minden simán. Quake 4-et eltudtam indítani egy HDD-ről bebootolt rendszer alatt, de amikor másodjára indítottam el az SSD-s rendszerről, akkor ugyanúgy lefagyott. Quake 3 meg el sem indult a HDD-s rendszerről. Minden játék HDD-n van. Ezért az a tippem, hogy a RAMDisk kavar be...de mivel azt nem nagyon szeretném megszüntetni, ezért még nem próbáltam meg anélkül.
Ha esetleg tud valaki valami megoldást erre, azt szívesen venném. Quake 3-nál nem tudom még 100%-osan, hogy van-e safe mode, de eddig nem sikerült megtalálnom. Quake 4-nél szintén nem találtam ilyen indítási lehetőséget (és ahogy látom ennél nem is jelent semmit).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Parfüm topik
- Elektromos autók - motorok
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest