Új hozzászólás Aktív témák

• bgabi1

aktív tag

válasz Mr.Csizmás #567 üzenetére

Köszi az elsőt megtaláltam, csak az a kis mozdonyos ikon nem volt aktív, de rájöttem, hogy a lakat kinyitásával aktív lesz és onnantól jön a mozdonyos, vagonos tábla.
    Free Roamban már szépen megy a vonat és egyéb tereptárgyak telepítgetése.
    Career Scenarioban még nem, de gondolom ott nem elég mozdonyvezetőt pakolni a masinába, hanem valami feladatot is ki kell adni neki, ezt majd még próbálgatom. Standard Scenarioban is vélhetően hasonló lesz a gondom.
    Hogy kompatibilisek-e a letöltött dolgaim, arra csak azt tudom mondani, hogy vélhetően igen, mert az általatok linkelt oldalakról a TS13-hoz letölthető addonokkal próbálkozom.

Azzal a managerrel egyáltalán nem megy a dolog, pedig írja, hogy települt a járgány.
    Ma reggel sikerült egy kék mozdonyt - amerikai oldalról - telepítenem, de úgy, hogy a mappáit ízekre szedtem és rakosgattam közvetlen RSC-be is, majd Keithmross mappába is és még néhány helyre, majd ma megnézem, hogy melyik az a mappa, ami kell neki. Azonban ez a mozdony csak abban a játékban jelenik meg, ahová felraktam a kocsijaival együtt. A Quick Drive-ben és a másik 3-ban sem látható a kiválasztható mozdonyok között. Más mozdonyok meg megjelennek egyből a kiválaszthatóak között, főleg amelyek az említett 3 mappából állnak Assets, Manual,Content.

Végigolvasva a fórumot láttam, hogy Te vagy itt az egyik legnagyobb szakértő ezért külön köszönet, hogy foglalkozol lámaszintű kérdéseimmel.

Új hozzászólás Aktív témák