Új hozzászólás Aktív témák
-
bgabi1
aktív tag
Köszönöm a Tutorialt, bár egyet kettőt megnéztem előtte is, de talán ez segített hozzá a megoldáshoz.
Az amperes dolgot már tudtam, de azt nem, hogy a gázkart meg kell mocorgatni egy párszor és rögtön felveszi az áramot. Érdekes egy mozdony ez, de talán ezért jó vele játszani. Amíg nem ismertem azt mondtam
ez nem lesz használva, most meg ez megy folyamatosan a kisfiam legnagyobb örömére is. Egyet nem tudunk még ezzel a mozdonnyal kapcsolatban. Mégpedig az a sárga felkiáltójel időnként aktiválódik. Éberségi kapcsolónak gondoltam, de biztos nem az, mert egy idő után nem kiabál, csak főleg indulás után.. Ha nem gond jelentkeznénk még jó néhány kérdéssel a továbbiakban, mert ez a játék az összes többit maga mögé tolja nálunk. Köszi még egyszer!
Új hozzászólás Aktív témák

- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Filmvilág
- Autós topik
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- sziku69: Szólánc.
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 16 128GB récezöld
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest