- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bgabi1
aktív tag
Köszönöm a Tutorialt, bár egyet kettőt megnéztem előtte is, de talán ez segített hozzá a megoldáshoz.
Az amperes dolgot már tudtam, de azt nem, hogy a gázkart meg kell mocorgatni egy párszor és rögtön felveszi az áramot. Érdekes egy mozdony ez, de talán ezért jó vele játszani. Amíg nem ismertem azt mondtam
ez nem lesz használva, most meg ez megy folyamatosan a kisfiam legnagyobb örömére is. Egyet nem tudunk még ezzel a mozdonnyal kapcsolatban. Mégpedig az a sárga felkiáltójel időnként aktiválódik. Éberségi kapcsolónak gondoltam, de biztos nem az, mert egy idő után nem kiabál, csak főleg indulás után.. Ha nem gond jelentkeznénk még jó néhány kérdéssel a továbbiakban, mert ez a játék az összes többit maga mögé tolja nálunk. Köszi még egyszer!
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest