Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarioAna
senior tag
Hy all!
Én is szeretném lehalkítani a gépem, a TX2-t valszeg egy FanMate2-vel fogom szabályozni, és itt lenne a kérdés: Van 3db 8cm-es ventihely (2 hátul, 1 oldallapon) illetve 1db 8/12cm-es hely elöl (RaidMax ARES ház). Na mármost a mostani helyzet: 1db 8-as hátul 5V-on kifelé, 1 db 8-as az oldallapon 5V-on befelé, és egy db 8-as elöl 7V-on befelé fúj. De ez még így is hangos a fülemnek. Hogy lehetne ezt megoldani a lehető legolcsóbb módszerrel? Én erre gondoltam: 1db Arctic Cooling 12cm-es PWM-es hűtő elölre, hogy befelé szívjon, 1db 8-as az oldallapra, hogy befelé szívjon, és szerintetek hátulra 2db 8cm-est rakjak, vagy 1db 12-est, egy 8cm-->12cm átalakítóval (jah és ezek kidelé fújnának)? Melyikkel járnék jobban? 1db 12-essel, vagy 2db 8-assal? Jah és a 8-asokat is cserélném/em valószínüleg szintén AC-re.
Előre kösz
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Éjszakai műszak
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mobil flották
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Iphone 13 128GB 92% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest