Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD K6 avagy hogy is volt 10 éve?!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Real Racing 3 - Freemium csoda
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum PI
tag
megnéztem a videót nagyon tetszetős
ám végül az X-1-es mellett döntöttem, mert olcsóbban jöttem igy ki. Viszont ez is nagyon jó kis ház plexi oldallap/LCD kijelző/csendes hátsó venti (az oldalsó nem annyira)/ és itt is kivehető az alaplapi tálca, bár nem olyan módon mint a Smilodonnál. na meg a könnyű szerelhetőség. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- EVGA 1000W Gold Moduláris Tápegység
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- 3 db tokos ventilátor készlet 120 x 120 mm Pro Gaming ARGB, PWM vezérlő, távirányító
- Corsair Hydro Series, H115i RGB PLATINUM, 280mm Radiator, Dual 140mm PWM fans, Liquid CPU Cooler
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ám végül az X-1-es mellett döntöttem, mert olcsóbban jöttem igy ki. Viszont ez is nagyon jó kis ház plexi oldallap/LCD kijelző/csendes hátsó venti (az oldalsó nem annyira)/ és itt is kivehető az alaplapi tálca, bár nem olyan módon mint a Smilodonnál. na meg a könnyű szerelhetőség.