Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
c41r0^
őstag
válasz
hossszú
üzenetére
ha teljesen csontstabil a proci és a memória (pl. orthos teszt 8 órán át) a tuningolt órajelen, akkor nem kell félni SZVSZ
azonban érdekes módon nekem a HDSentinel detektált már elvileg csontstabil órajelen egy (általában tuningnál előjövő) CRC Error Countot (mondjuk nekem nincs RAIDben semmi vinyóm és egy 74 GBos ADFD Raptornál történt ez), ha ez veled is megtörténne RAID0ban, gondolom a merevlemezvezérlőd RAID szoftvere kivágná azt a vinyót a tömbből, amelyiken ez megtörténne, szóval semmi sem biztos
én nem félnék tőle különben ennek ellenére semmod: amit írtam, az SZVSZ a déli hídba integrált RAID vezérlőnél lehet gond (pl. Intel ICHxR), mert tuningnál a déli hídnak is tartania kell ugye a lépést az északi híddal, ha egy külön, alaplapra integrált chipen van a RAID vezérlő, akkor sztem az ilyen hiba ritkábban fordulhat elő
a VGA meg baromira nem szól bele az egész dologba, hacsak nem amiatt fagy csonttá a rendszered, mert ugye akkor a DMA és rendszermemóriában maradhat a diszkre még ki nem írt adat...tehát ha stabil a VGA is, akkor az nem lehet hibaforrás
Új hozzászólás Aktív témák
- TP-LINK routerek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
én nem félnék tőle különben ennek ellenére sem