Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Könnyű légierő
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krix
őstag
Ha eleve tervezed, hogy át fogod vinni másik gépre akkor szerintem jobb a Windows+dinamikus lemezből raid5. Ezt biztos át tudod vinni másik gépre.
Nekem van egy Atom-os supermicro lapom amin ICH9R van. Amikor megvettem kipróbáltam az alaplapi riad5-öt és a win+dinamikus lemez raid5-öt is. És igencsak meglepődtem, hogy a win-es raid5 kb. 10-15%-kal gyorsabb volt olvasásban mint az inteles alaplapi. Írásban meg még nagyobb volt a különbség a win-es javára. Mindkettő szoftveres ugye, csak az alaplapi egy driveren keresztül megy, a win-es meg tisztán op. rendszer.
Aztán a vége az lett, hogy vettem egy rendes hardveres raid kártyát ami persze sokkal jobb sebességben.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Bloodborne (PS4)
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Parfüm topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Le Mans Ultimate
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest