- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorbert989
tag
A softweres/Bios-osban igazad lehet.
Viszont SCSI merevlemezekről beszélünk.
Itt a raid vezérlőből jön a kábel és ugy megy bele egy tömbbe.Ez a tömb "nyákon"keresztül adja a cuccokat a merevlemeznek szoval nincs kábelezés.
Viszont most már van egy kis reménysugár
Az alaplapi vezérlőre kötöttem rá így tudom formázni a merevlemezeket amit eddig,a raid vezérlő kártyával nem tudtam.Sőt ahogy irom ezeket a sorokat most már megy a verifying is,ami ismét egy jó jel.
Ha én alaplapi vezérlőről szeretném uzemeltetni a merevlemezeket hol tudok raid tömböket létrehozni.Kártyás vezérlővel raid biosban de az alaplapin hol lehet?
BIOS?Ott nem láttam semmi ilyesmit,viszont van egy SCSI Manager ami az alaplapra kütütt dolgokat kezeli.Itt látom is a merevlemezeket viszont csak formázni tudom plusz verifying-elni
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Apple iPhone 7 32GB fekete független
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest