- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
ÓÓÓ tehát akkor ezért volt az, hogy 3 db terrással vígan ment volna a raid5, de 4 db-bal nem akarta mókát...
Jobb később mint soha megtudni.
Az az EFI az micsoda??? Arról még nem hallottam.
A HD sentnel azért írogatott ki dolgokat, ami előre vetítette a dolgokat pl. felpörgési hibák, gyenge szektorok, vagy bad szektorok.
Na én ezekre lennék kíváncsi. -
brd
nagyúr
A monitorozás szerintem azért (lenne) jó ha részletesebb (lenne), mert ha félHW a vezérlő, és nem tökéletes a driver, akkor csinálhat olyat is a gép, hogy egy hibás HDD-től lehal az OS, a driver miatt. Továbbá az sem mindegy, hogy már csak akkor szól a vezérlő, ha nagyon gázos valamelyik HDD, vagy te már előre tudod, hogy valószínűleg nagyobb baj lesz a közeljövőben (mert mondjuk megjelent néhány hibás blokk az egyik HDD-n, vagy felpörgési hibák vannak).
Kvazár: végre egy fix érték, jó tudni, hogy az Intel Matrix Storage ennyit tud sebességben, rosszabbra számítottam.
De ez ugye biztosan az írásra vonatkozó érték? A CPU-terhelést nem nézted véletlen?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Csak tesztelt! WD Blue SN5000 4TB Nvme SSD! 0 Perc - 0 Írás!
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De ez ugye biztosan az írásra vonatkozó érték? A CPU-terhelést nem nézted véletlen?