Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Ha jól értelmezem finom eleganciával ívelt hsz-ed nyelvtani nehézségekkel teli tartalmát - (Volt Japán csajszi ismim is összeszedettebben írt ennél..
. De biztos elfojtottad magadban a hétfői bánat keservét néhány Zlaty Bazanttal..
) - akkor neked a RAID bios mindent frankón lát, csak Seven alatt nem megy a dolog. Akkor valszeg win driver probléma van.
Ahogy látom, kimondottan se Vista, se Seven (sem Server 2008) alá nincs kifejezetten drivere. Jobban Unix, linux alá és W2k3 alá tervezték még anno. A biost és a drivert frissíthetnéd alatta. Próbáld meg elsőnek sima XP alatt, hogy mit mutat. Ha ott ok, és más rendszer alatt is, akkor a seven nem szereti. van ez így. Ha nem lenne linux és xp-m itthon, a Vista miatt (ez még, ami jogtiszta az xp-n kívül) fél utánfutó hardverelememet kidobhatnám az MS miatt. Szal sztem teszteld más rendszer alatt is. (Ha nem erőlteted a Sevent, halkan megsúgom, hogy a 2003-al sokkal jobban jársz, főleg, ha arra akarod használni a rendszert, amire én gondolok az aláírásod alapján..
.) Bár én Linuxszal oldanám meg valszeg..
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. De biztos elfojtottad magadban a hétfői bánat keservét néhány Zlaty Bazanttal..
) - akkor neked a RAID bios mindent frankón lát, csak Seven alatt nem megy a dolog. Akkor valszeg win driver probléma van.