- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robb202
tag
válasz
christprhrdv
üzenetére
Köszönöm a hozzászólásokat LGluke-nak és neked is.
Vista frissen telepítve gyorsan betöltődik, bár van olyan időszak mikor örökösen kerregteti a meghajtót. Amit lehet kikapcsoltam, előtöltő alkalmazás, indexelés.
A programok ahogy rákerülnek egyre lassabban kezdhetem meg a munkát, rengeteget tölt a rendszer hiába látom az asztalt meg mindent, a HDD úgy dolgozik mint állat, és amíg nem fejezi be szinte dolgozni sem lehet. Persze miután minden betöltődött már nincs gond. Szóval sok idő míg elkezdhetek dolgozni. Nagyobb programok is nehezen töltődnek be. Érdekes mert linux alatt meg gyors minden. Kétlem hogy a hardverrel lenne gond.HD sentinellel megnéztem a lemez állapotát. 37 hibás szektor van ami át lett csoportosítva a tartalék területre. Kondíció: 63%. Ez gondolom nem túl jó?
Új rendszer winchestert mindenképpen szerettem volna vásárolni, mert Win, linux OSX is felkerül és annak a jelenlegi Seagate kevés lesz.
Hmm a Raid0 az veszélyes, ha egy HDD elszáll, akkor vége a bulinak? Szóval ha úgy döntenék esetleg akkor elég két hagyományos gyors HDD is? a Cheetec csak azért került szóba, mert 220 dollárért árulják a 300GB-os darabokat. 15e RPM meg nem olyan rossz, igaz némelyik használt.
Mivel túl sok pénzt nem szeretnék azért rááldozni ezért hajlok a hagyományosabb megoldásra.
Létezik olyan raid megoldás ami gyorsá teszi a rendszertöltést, program indítást de ha elszáll egy hdd akkor azért nem vesznek el az adatok. A Raid0-tól ezért félek.
A programokat egyéb dolgokat más hdd-n tartom, csak a rendszer vinyó lenne raidelve.
Mennyibe kerül olyan raid kártya ami OS független? De lehet managelni Win, Linux és OSX alól is?
Ha sima HDD-t kellene javasolni akkor melyiket javasolnátok? Én egy 750Gb-os Samut néztem ki.Elnézést a bizonytalankodásért, a további segítésget is köszönettel várom.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11
- OLED monitor topic
- Milyen program, ami...?
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- EAFC 26
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! WD Black SN850X 4TB Nvme SSD!
- Kingston HyperX Fury 120GB 2,5" Sata3 SSD
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- Eladó jó állapotú, megbízható 256GB-os NVMe SSD-k (Samsung, Intel, stb...)
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gari
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest