Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lrdr

csendes tag

válasz kraftxld #3019 üzenetére

Van,mint írtam, az egyikre zsúfoltam minden cumót, h aztán a másikra duplikálva készüljön a tömb...végülis a windowsos utilban hoztam létre (segített a diskmgmt.msc-még mbr-t se kellett törölni-kösz a tippet!), verify is megvolt,minden pöpec :)) -megjegyzem,fogalmam sincs, h ez h lehetséges,hisz közben a win azért éli a maga kis életét (még a hálózatot se lehet letiltani,mert terminál-alapú az util)....szóval ügyesek a srácok a hpt-nál. :R
    (Egyébként elvileg biosban is megcsinálja a (source-ra nézve) adatveszteségmentes klónozást,csak ott az említett warning volt,a mirrornakvaló legyalulása utám meg vmiért már azzal nem próbálkoztam...)

Bevallom, nem néztem újra utána :B ,de továbbra is határozottan úgy rémlik,miután már 1 ideje áskálódom a témában, h csak a W2K tud mirrort,az XP-ből meg még a pro se (De lehet, h ez 1-2 fordulóval SP2 előttig volt csak igaz... :F )

A kártya lehalása esetén tudtommal uolyan kártyával lehetséges a műtét, lemezhalál esetén pedig ennél a megoldásnál is érvényesek az általad leírtak...azt elismerem, h a méretnövelés kicsit körülményesebb (1ik új vinyóra oprendszer+partíciók,majd kötetbontás után átmásolás, kábelezés, tömb létrehozása az újakból), de már létre is részben azért hoztam,mert túl sok volt a hely,és vészesen belustultam archiválásilag ;)

Köszönöm az eddigi segítő szándékú hozzászólásokat,immár csak 1 aktuális kérdés maradt: Hogy tudjam ki a SMART adatokat a controller mögül? (épp knoppix bootcdvel ill. vmi másik disztribúció kimondottan erre kihegyezett bootfloppyjával lesznek a köv. próbálkozások-de ha ha vki tudja az übertutit, ne kíméljen (semmi komolyról nincs szó,csak a hőmérsékleteket szeretném megtudni,mert volt némi hűtőrendszer-átépítés (részben pont amiatt, hogy beférjen a controller,szóval emiatt is makacskodtam :-) - de az olvasási tempó is érezhetően durván megugrott :-) )

Új hozzászólás Aktív témák