Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy TNT
őstag
Nos egen. A Sil elég szarnak mondható
Bár eredetileg a plussz 4 IDE csati miadt ruháztam bele. Aztán kiadta az eszem , hogy próbáljuk ki. (na meg nem is igazán +4, inkább csak +2 IDE
)
A sebesség mérhető és 104 MB/s max, valamint 56MB/sec minimum között a konfigom. Szerintem nem is olyan rossz egy ilyen low-end karitólPersze erősen ingadozik.
Érezni nem mindenhol lehet. De mikor a haver gépét idehoztuk és LAN-ban kezdtünk el játszani akkor bizony volt pár másodperc előnyömA SWAP file is fürgébben dolgozik.A konfig közel azonos és korábban szinte egyszerre töltöttek be. De persze van egyébb tényező ami befolyásolja mindezt.
De látom benne vagytok a témában. Milyen RAID vezérlőt ajánlanátok RAID0-hoz ami megfizethető áron van,de jobb(két vincsihez). (tudom, a SIL-től minden jobb) Elmehetnénk mondjuk a hardveresig is
A backup vincsivel nem lesz bajom, hogy betellik. A haldokló maxtorom miadt vettem és gondolva a jövőre egy 200GB-s Samsungot vettem.
u.i: ''A kártyán rögzíti a raid infot.'' => melyik nem ?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest