Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
addikt
Ahogy olvasom viszont a patch-nél még mindíg jobb megoldás a cfg file mert szebb grafikát eredményez? Azért kérdezem mert már 1 hete olvasom a fórumokat de még mindíg nem jutottam el "tettekig" mert nem vagyok meggyőződve, hogy a játék elérte a "na most mát játszható" szintet.

Más: Forstbite Engine-ről tudsz valamit? Pontosabban az NFS: The Run (itt mondjuk a gépigény burtális... ha nem fog menni itt se a CF akkor 1db 6950-el felejthetem is gondolom) és a BF3 miat érdekelne... Egyszerűen agyfszt kapok, hogy egy tetves játékba sem működik a CF és totál feleslegesen van 2 kártyám.
Nekem igazán semmi gondom nem volt eddig az AMD-vel és cserélni sem akarok de eddig csak a csalódás ért amikor az nV-nek bármi köze is volt egy játékhoz, legyen az PhysX, 3D Vision, akármi, ha ott a logo akkor már tudom, hogy 1 hónapnyi driver fix és patch várakozás következik. Namost ez engem mind már nem érdekel mert elviselem de va egyetlen egy db játék az évben ami miatt hajlandó vagyok gépet is újítani ha kell: ez a Skyrim. Egyelőre nem látok rá semmit bizonyítékot, hogy az nV-nek bármi köze is lenne a fejlesztéshez és remélem ez így is marad. Erről esetleg tudsz bármit is? Mert akkor még időben lépek a helyzet érdekében... A másik amei még többé-kevésbé érdekel az a NFS:The Run, BF3, Cod:MW3. Arkham City már előre tudom, hogy biztosan játszhatatlan lesz AMD-n úgyhogy már nem is érdekel, ez egyszerűen elkeserítő, hogy már külön rá kell kérdezni a nagyobb címekre mert csak a csalódás éri az embert. 
Új hozzászólás Aktív témák

- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Spórolós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen TV-t vegyek?
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15ARP9 / RTX 4060 115W / Ryzen 7 7435HS / 16GB DDR5 / Full HD 144Hz /Garancia 2027.12 hó
- IPHONE FELVÁSÁRLÁS AZONNAL KÉSZPÉNZ!
- Lenovo Legion Pro 5 16ADR10 / RTX 5060 115W / Ryzen 9 8945HX / 32GB DDR5 / 2.5K 240Hz /Garancia 2028
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem igazán semmi gondom nem volt eddig az AMD-vel és cserélni sem akarok de eddig csak a csalódás ért amikor az nV-nek bármi köze is volt egy játékhoz, legyen az PhysX, 3D Vision, akármi, ha ott a logo akkor már tudom, hogy 1 hónapnyi driver fix és patch várakozás következik. Namost ez engem mind már nem érdekel mert elviselem de va egyetlen egy db játék az évben ami miatt hajlandó vagyok gépet is újítani ha kell: ez a Skyrim. Egyelőre nem látok rá semmit bizonyítékot, hogy az nV-nek bármi köze is lenne a fejlesztéshez és remélem ez így is marad. Erről esetleg tudsz bármit is? Mert akkor még időben lépek a helyzet érdekében... A másik amei még többé-kevésbé érdekel az a NFS:The Run, BF3, Cod:MW3. Arkham City már előre tudom, hogy biztosan játszhatatlan lesz AMD-n úgyhogy már nem is érdekel, ez egyszerűen elkeserítő, hogy már külön rá kell kérdezni a nagyobb címekre mert csak a csalódás éri az embert.