Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
addikt
Ahogy olvasom viszont a patch-nél még mindíg jobb megoldás a cfg file mert szebb grafikát eredményez? Azért kérdezem mert már 1 hete olvasom a fórumokat de még mindíg nem jutottam el "tettekig" mert nem vagyok meggyőződve, hogy a játék elérte a "na most mát játszható" szintet.

Más: Forstbite Engine-ről tudsz valamit? Pontosabban az NFS: The Run (itt mondjuk a gépigény burtális... ha nem fog menni itt se a CF akkor 1db 6950-el felejthetem is gondolom) és a BF3 miat érdekelne... Egyszerűen agyfszt kapok, hogy egy tetves játékba sem működik a CF és totál feleslegesen van 2 kártyám.
Nekem igazán semmi gondom nem volt eddig az AMD-vel és cserélni sem akarok de eddig csak a csalódás ért amikor az nV-nek bármi köze is volt egy játékhoz, legyen az PhysX, 3D Vision, akármi, ha ott a logo akkor már tudom, hogy 1 hónapnyi driver fix és patch várakozás következik. Namost ez engem mind már nem érdekel mert elviselem de va egyetlen egy db játék az évben ami miatt hajlandó vagyok gépet is újítani ha kell: ez a Skyrim. Egyelőre nem látok rá semmit bizonyítékot, hogy az nV-nek bármi köze is lenne a fejlesztéshez és remélem ez így is marad. Erről esetleg tudsz bármit is? Mert akkor még időben lépek a helyzet érdekében... A másik amei még többé-kevésbé érdekel az a NFS:The Run, BF3, Cod:MW3. Arkham City már előre tudom, hogy biztosan játszhatatlan lesz AMD-n úgyhogy már nem is érdekel, ez egyszerűen elkeserítő, hogy már külön rá kell kérdezni a nagyobb címekre mert csak a csalódás éri az embert. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- iPhone 17 PRO MAX 256GB silver makulátlan 1 hónapos, KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 december 19-ig Apple gar
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i9-13950HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Asus TUF RTX 2060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nekem igazán semmi gondom nem volt eddig az AMD-vel és cserélni sem akarok de eddig csak a csalódás ért amikor az nV-nek bármi köze is volt egy játékhoz, legyen az PhysX, 3D Vision, akármi, ha ott a logo akkor már tudom, hogy 1 hónapnyi driver fix és patch várakozás következik. Namost ez engem mind már nem érdekel mert elviselem de va egyetlen egy db játék az évben ami miatt hajlandó vagyok gépet is újítani ha kell: ez a Skyrim. Egyelőre nem látok rá semmit bizonyítékot, hogy az nV-nek bármi köze is lenne a fejlesztéshez és remélem ez így is marad. Erről esetleg tudsz bármit is? Mert akkor még időben lépek a helyzet érdekében... A másik amei még többé-kevésbé érdekel az a NFS:The Run, BF3, Cod:MW3. Arkham City már előre tudom, hogy biztosan játszhatatlan lesz AMD-n úgyhogy már nem is érdekel, ez egyszerűen elkeserítő, hogy már külön rá kell kérdezni a nagyobb címekre mert csak a csalódás éri az embert.