- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
changbácsi
tag
Hi all.
Nekem nagyon tetszik ez a játék. Leköt valahogy. Megpiszkáltam. 8k-s textúrákkal játszom.
Transcode be van lőve, de így is akadozik gyors forgásoknál, de nem vészes. Viszont miért kék néhol a távolban a kép? Meg amikor autózok, akkor a távolban furán téglalaponként pakolgatja ki a textúrát. Erre valami?
Ellenben kellemesen csalódtam a játékban. Nagyon élvezetes és hangulatos. Szerintem szebb sokkal mint a doom 3. Anno nagyon régen olvastam azokat a kaland játék kockázat c. könyveket..na Az országút harcosa c. volt a kedvencem. Ez majdnem olyan. Fallout-al simán megférnek a piacon. Méltatlanul van leszidva szerintem. Meg a mai játékpiacon mi újat lehet már kitalálni?? Mindent megcsináltak már. Valahol olvastam, hogy minden fps olyan, mint a doom...csak pepitában.
Új hozzászólás Aktív témák

- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrotik routerek
- MIUI / HyperOS topik
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 32GB 1TB FHD 1 év gar
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest