Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
Nos, engem is érdekelt volna az osztrák és szlovák helyzet, de szerintem ezeket az infókat nem itt fogom begyűjteni.

-
T 1000
aktív tag
Tényleg nincs itt senki, aki volt mostanában raftingolni? Különösen érdekelne a Soca-n mi a helyzet, esetleg a Száván volt-e valaki mostanában?
-
T 1000
aktív tag
Sziasztok!
Mivel nem találtam topicot a témában, gondoltam nyitok egyet. Néhány éve voltam Szlovéniában raftingolni a Soca folyón, iszonyatosan tetszett. 3 éve pedig Szlovákiában is a Bela patakon, ami szintén nagy élmény volt.
Idén újra szeretnék elmenni Szlovéniába, de ellentmondó információkat kaptam a Soca folyóval kapcsolatban, állítólag mostanság nem valami jó a vízállás. Volt itt valaki mostanában a Soca-n? Mik a tapasztalatok?
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Trollok komolyan
- Jövedelem
- Anime filmek és sorozatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÚJ Bontatlan Honor X7d 6/128GB fekete/ 12 hónap jótállással!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest