Aktív témák

• rudi

nagyúr

válasz Atlantis #1647 üzenetére

A gyári hűtést azért bántanám mert nem tudok meglenni tuning nélkül és ha a 4200ast 4600szintre húznám akkor felő hogy a proci melegét is beleszámolva már a gyári hűtés kevés lenne. Másrészt nagyon tetszik ez a heatpipe-s dolog csak még nem nagyon volt alkalmam piszkálódni ilyennel de egyre velószínűbb hogy a későbbi VGA-kra már nagyon ajánlott lesz. Ha a gyártók követik a mai elveket akkor lehet hogy a most mondjuk 9700ashoz vásárolt Zalman vagy TT heatpipe-s cucc jó lesz majd a következő 2-3 kártyához is.

A 8×AGP-t nem azért írtam hogy amiatt sokkal gyorsabb lenne a kártya hanem mert a 8×AGP-t támogató kártyák kicsit átt vannak dolgozva és gyakran jobb RAMok is vannak rajtuk.

Ne aggódj mert ha kicsit megrángatod a kártyádat és nem használsz túl magas filterezést meg 1024×768 feletti felbontást és DX8at akkor a kártyád alig lesz lasabb mint egy húzatlan 9500pro vagy egy megpiszkált 9600pro!

Nem kell félteni a procit. Láttam én 1024×768/medium detail-ban száguldó Mafia-t egy 512MB-os húzatlan 1600+os Palominoval :D

Szerintem azért is lenne jó most várni egy kicsit mert nagyon történik valami ATIéknál; mégpedig a 0,15 to 0,13 átállás. Fenetudja mi sül ki még a dologból 4-5 húnap alatt, addig meg elég a gf4.

Ha meg mindenáron most akarsz újat venni akkor sima 9700 60.000körül.

Aktív témák