Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Gépman
csendes tag
Köszi a segítséget, valóban egy régebbi verziójú Rivatunert tettem fel, de az újjal már frankón müxik, Catalyst 3.10 driveren.
-
Gépman
csendes tag
De valami mégis lehetett, mert a Rivatuneren nem jelenik meg az órajelállító fül. Pár napja még működött.
-
Gépman
csendes tag
A kártya egy Gexcube Radeon 9600 XT 500/250-es értékkel, ezért kell tuningolni, hogy a memória elérje legalább a 300 Mhz-es sima 9600 XT szabványt. Már sikerült viszont 610(!)/310-en járatnom, csak most nem tudom mit álíítottam a Catalyston, hogy menjen a tuning. Csak Rivatunerrel akarom tuningolni.
-
rzoli
senior tag
Az XTk nem eleve gyári tuningosak? Akkor már nem sokat lehet rajtuk húzni.???
-
Gépman
csendes tag
Elfelejtettem, hogy kell Rivatunerrel tuningolhatová tenni a Radeont, mit állítsak be a Catalyston? Újra lett installálva a rendszer és most a Rivatuneren nem jelenik meg az órajelállító fül.
Aktív témák
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest