Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Asszociációs játék. :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fireproof
őstag
grid hez van magyarítás?
-
Thomaster12
tag
Most van valaki fent?
-
LA_COSTE
senior tag
válasz fanfany65 #5400 üzenetére
Szeretném megköszönni Neked, hogy kitartottál fanfany65 a szerverkészítés mellett!
Máshogy nem lennénk ennyien, ha nem csinálod meg nap mint nap a szervert és jó látni, hogy tényleg vannak ilyen emberek, akikben lehet bízni.Személy szerint nekem tegnap nem voltak jó versenyeim pont a törés miatt, csak ha első helyről tudtam indulni. Amúgy is elszoktam egy kicsit az egésztől, de nem hinném, hogy amiatt van.
-
zodo
nagyúr
válasz fanfany65 #5410 üzenetére
Szia!
Megnyugtatlak, nincs gond a 32-bit-es verzíóval sem !
Szóval elkezdtem kutakodni, de nem találtam árulkodó nyomot ami a hibára utalna.
Win 7-es topikban ill. külföldi forumokban is azt olvasni,hogy szinte 1-2 (user error) kivételével, hiba nélkül megy a játék több build verzíó esetében is.Ma reggel nyomtam egy órácskát single módban és nem ütköztem próblémába.
Futtatam a Gpu Caps Viewer-t is, aminek eredménye is a fenti állításomat ígazolja, hardver szinten.
Sőt , kiváncsiságból feltettem a Fraps-ot is mert anno átlag 40 fps tudod xp alatt a rendszerem.Win 7 Rc alatt ugyanazokkal a beállításokkal,mint anno Xp esetében: 1440x900 / Ultra High-ban a laza 35-40-et símán, átlagban 50-55 ,de tud 70-80 fölött is !
Tehát a kutya az on-line oldalon van elásva.
Más: találtam egy ilyet ,hátha érdekel valakit, Directx10 mod a játékhoz.
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
Közben felugrottam kb. háromnegyed órára on-line ,hogy mégis mi a pálya ,de azt kell mondjam: No Problem !
Találtam egy szerót ahol egyedül várakozott a csávó ,így ketten mentünk !
v!ct0y : nem tudtam,hogy ennyit számít , de naponta szoktam futtatni a progit .
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
Ha arra gondolsz ,mint a Rangsorolt versenyeknél akkor olyan lehetőség nincs Private sessionba.
Viszont a játék chat-jén keresztül írhatsz kivánságlistát és azt a szeró készítője tudja beállítani neked ( ill. sűrűn kérdezi is: mi legyen ) ,mint pl. a törés be-ki kapcsolását.
-
fireproof
őstag
mi ez a registi clean vagy mi amit itt írogattok?
-
v!ct0y
veterán
-
zodo
nagyúr
válasz pcguru1 #5418 üzenetére
Nem teljes , hanem a kiadás előtti utolsó verzíó: Windows 7 Release Candidate
Ahogy Kommy is írta 2010 tavaszáig használható, márciusban már csak korlátozottan. ( 2 óránként újraindítja a rendszert )
-
fanfany65
tag
válasz fireproof #5419 üzenetére
Nem az nem az cclainer ideiglenes fájlok és a registrit tisztitja.
A töredezettség mentesitést a defrag progik végzik van belölük elég sok.
Ingyen használhato is ,de van egy progi amit én is használok Ashampoo® WinOptimizer.
küldök linket itt megtalálod igaz probaverzio de kiprobálni tökéletes és egy katt-al mindent elrendez!
http://www2.ashampoo.com/webcache/html/1/product_5_1906___EUR.htm[ Szerkesztve ]
-
fanfany65
tag
Inditom a szerot gyertek!!
-
fanfany65
tag
Érdeklödés hiányában kiléptem!
-
zodo
nagyúr
Semmi gond srácok ,hisz hirtelen pottyant az ölembe e kivételes lehetőség, nem lehetett rá számítani.
Csak gondoltam , hátha össze tudunk hozni a "hirtelen futamot".
Más:
Támogatom JColee ötletét, szerintem sokan így csinálják és ha betévedsz egy ilyen szeróra az első verseny útán már reppensz is kifelé.
[ Szerkesztve ]
-
PiE137
senior tag
Azért lassabb billentyűvel, mert azt vagy nyomod, vagy nem, tehát a jel erősséget nem tudod szabályozni...
Viszont a pedálokkal már az indulás is gyorsabb, mert nem kapar el a kerék rajtnál, a kanyarkigyorsításokról nem is beszélve...
És manuális váltásra is most álltam rá, mert a gépi automata néha s**rba hagyja az embert, nem kapcsol vissza enyhébb kanyaroknál!
Az tény, hogy akár hónapokig is eltart, míg vki gyorsabb lesz kormánnyal, de ha ráérez, utána nincs ellenfele!
Engem is az idegelt ki, hogy a gyakorlott konzolosok feljöttek, és xbox360 kontrollerrel s***rá vertek! (ez a dúrva kifejezés nálam 1mp-et jelent körönként kb., billentyűzetesek nem nagyon tudtak megverni -
-
Máté94
addikt
Sziasztok!
Megtaláltam ezt a topicot és megörültem,hogy van még aki játszik vele.Főleg online-ba mivel nem sok magyarral találkozik szerintem az ember.
Ha valaki csinál szervert akkor szóljon,Köszi! -
fanfany65
tag
Látom komoly viták alakulnak ki, este lehet bizonyitani!
19 órátol csinálok szerot lehet jönni!
Név:fanfany
Jelszó: gridUI:Mindenkitöl kulturált indulat nélküli versenyzést várok!
-
zodo
nagyúr
válasz fireproof #5442 üzenetére
Szia!
A gamepad-os beállítást meghagyom másnak. Viszont,ha az én képeimen látható Fps számra gondolsz akkor le kell töltened ezt , telepíted => beállítod => lerakod tálcára és máris nézheted a játékban vagy bármilyen más felhasználási területen az értékeket. Hotkey-kel ,pedig készíthetsz képeket vagy video-t.
fanfany65 Most figyelni fogok, várom a startot.
-
fess
őstag
ezt a szervert a játékon belül hol kell keresni?
-
gamerkiller
senior tag
Én mennék multyzni ha valaki elmagyarázza hogy kell.. Egy magyarosítás linket kaphatok?
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kerékpársportok
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Microsoft Excel topic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Gaming notebook topik
- Google Pixel topik
- Bestbuy játékok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest