- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Arc összefoglaló szerkesztés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Aktív témák
-
Ahhoj
aktív tag
Na, gyerekek, nyugi, nem kell egymást széjjeltépni. Manta csak megjegyezte, hogy kevesebb a cikk, mint volt, és ő nem tudhatta, hogy mi a helyzet nálatok. Ez csak annyit jelent, hogy izgul értetek, és remélte, hogy nincs semmi probléma, ami visszafogná a teljesítményéteket.
Azért meg kell hagyni, Manta hozzászólása sem volt túl szimpi...
Parci: szerintem neked, mint Házigazdának, jobban kéne bírnod a negatív kritikát, vagy ahogy Manta mondtamondta, visszajelzést. Ő nem akart rosszat. Mint ahogy már kifejtettem, nem sokára sok nagy ország laskosai a prohardver-t fogják olvasni, és több olvasó több negatív kritika. Vagy próbáld meg nyugodtabban válaszolni, vagy ne is foglalkozz velük (szerintem). (de lehet, hogy ez utóbbi véleményem hülyeség volt)
És amit nagyon utálok, az az anyagiaskodásnak ilyen fajta megnyílvánulása:
''Két és fél éve dolgozunk az oldalon, te meg olvasgatod, INGYEN''
Azért ezt úgy mondod, mintha annyira önfeláldozó lennél, és nem lenne semmilyen bevételetek, amit azért nem gondolok
''...aki egyébként reklámbevételt is hoz, és....''
Nehogy már azt hidd, hogy miattad reklámoznak azok, akik. Egy-egy ember nem jelent semmit ilyen szempontból. Vagy azt hiszed, hogy nagy tömeget képviselsz?
Bocsi, de én se bírom az ilyen negatív hozzáállásokat, és ha az előző monológom megbántana valakit, akkor bocsánat.
Ha valamilyen eltérő véleményetek van, mondjátok csak, nyugodt hangnemben.
Ha meg nincs egyéb vélemény, akkor puszi-puszi egymásnak, és kibékülni :)
Aktív témák
Hirdetés
- Silvercrest Rajztábla
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest