- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Aktív témák
-
Bárki bármit mond prohardver vagy Coolness részről, nem az igazi ami most van.
Ez milyen ''stílus''? Ugye azt írod, hogy bármit is mondhatok, te akkor is azt gondolod, amit. Erre írtam, hogy ne legyél már jobban képben, mint én, mert a saját oldalunkról van szó. Hol a hiba?
Nehogy már számonkérd, hogy elég gyorsan csinálunk-e meg dolgokad NEKED.
Azt meg végképp ne gondold, hogy simán felhúzhatod az embert, majd elegánsan közölheted, amikor az fel is háborodik, hogy te nem ezt vártad egy házigazdától. Két és fél éve dolgozunk az oldalon, te meg olvasgatod, INGYEN. Nincs ezzel baj, de ne gyere lécci a nem-toleráns dumával, amikor te spec kizárólag haszonélvezője vagy mindennek, velünk ellentétben. Ez nem gáz, erre vállalkoztunk, de a nem-megértést nehezen viseljük. Remélem megérted.
Aktív témák
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest