Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
nem es van egy olyan sejtesem, hogya zert az 1-2 szazalekert nem is fogjak megcsinalni
viszont ha minden igaz, tervbe van veve, hogy linux-on es mac-en is hasznalhato legyenmas: nem tudja valaki, tevezik, hogy lesz freez tag?
-
-
VladimirR
nagyúr
válasz
(Bundás)
üzenetére
"Ha a shotgun egy sörétje talál, akkor az már 100%-os találtat szerintem."
eppen ez a baj, fuggetlenul attol, hopgy a beta eleje ota igy van
amugy most meg nem mondom pontosan, hogy 11 soret van, s darabja 9-et sebez, vagy forditva (9 soret 11 sebzes), de ha jol csinalod, egy lovessel valoban meg lehet olni a nepet (igaz, amit fentebb irtam, csak 99, de felkerekiti 100-ra)amugy nem mindegy, mikor hasznal az ember shotit, erdemes olyankor, mikor tudod, hogy a masik nincs tele armorral, meg megahealt-szel
-
VladimirR
nagyúr
estenkent en is ugy szoktam eszrevenni, hogy megnonek a pingek, a sebessegek meg lassulnak (nem csak quake eseteben)
elofordulhat, hogy a hozzad vezeto uton valahol valami tulterhelt, s ez egybe is vag azzal, hogy ilyenkor, keso delutan, este a legmagasabb az internetforgalom -
VladimirR
nagyúr
strafe jump es erezni kell, elmondani nem igazan tudom, de az alap 320 ups (units per second) sebessegrol tobb ezerre is fel lehet gyorsulni vele
valami olyat probalj, hogy mikor ugrasz, nyomd a jobb gombot, s huzd jobbra az egere, kovetkezo ugrasnal meg ugyanez, csak bal irany es balra huzod az egeret... -
VladimirR
nagyúr
nem tudom, mi lehet, a router elvileg kifele mindent tovabbit, hacsak nincs szurve tuzfalban, csak bejovo kapcsolathoz kell portforward, neked meg arra nincs szukseged
public telnet-en mit ertesz?
pl tesztnek jo az is, hogytelnet itcafe.hu 80
(bar abbol kiindulva, hogy tudsz ide irni, ez menni fog)
esetleg nezheted ezt is:telnet 84.0.179.55 36007
(ez az en gepem, torrent kliens fut ezen a porton)
-
VladimirR
nagyúr
mikor ezt irtam, nalam mar/meg volt (elotte volt 1-2 ora leallas, hogy ezt megcsinaljak), most viszont valoban nem megy megint
amugy erdemes a fenti post-ban is emlitett twitter-juket figyelni, ott mindig szolnak, ha leallas van (tobbnyire elore)
most is irjak pl, hogy: "quakelive: Site temporary offline, as we investigate a problem with the new stats processing." -
VladimirR
nagyúr
megint van stat (kiveve weapon stat, de majd lesz az is ujra)
-
VladimirR
nagyúr
esetleg ezekkel probalkozhatsz:
set com_blood "0" // ver kikapcsolasa
set r_detailtextures "0" // gyengebb texturak
set r_dynamiclight "0" // dinamikus feny kilovese
set r_enablePostProcess "0" // ez is a megvilagitasnal kapcsol ki valamit
set r_fastsky "1" // eget nem rajzol, csak eygszinut
set r_picmip "15" // texturak agyonbutitasa
set cg_brasstime "0" // loszer nem jelenik meg
set cg_draw2d "1" // fegyverek, armor, elet 2d-s ikon lesz a palyan (amitol konnyebb is eszrevenni)
set cg_draw3dicons "0" // 2d-s hud
set cg_noprojectiletrail "1" // fust kikapcsolasa raketanal
set cg_gibs "0"
set cg_marks "0" // falon a lovesnyomok kikapcsolasa
set cg_shadows "0" // arnyekok kikapcsolasa
set cg_simpleitems "1" -
VladimirR
nagyúr
hoagyn tudom chat-be beszurni a tamadom, aldozatom nevet?
ha jol remlik, q3-ban %a volt a tamado (aki legutobb megolt), %t az aldozat (akit legutobb megoltem)
van erre quake live alatt valami lehetoseg? (valoszinuleg van, mert a botok hasznaljak chat-ben, kerdes, elerheto-e sima user-nek) -
VladimirR
nagyúr
lehet csak en vagyok vak, de talalt valaki olyan palyat, hogy prot4, vagy ztn3t1?
-
VladimirR
nagyúr
leet quaker:

-
VladimirR
nagyúr
meccs keresesekor tudok valahogyan palya szerint szukiteni?
customize-on belul az map arena select nekem picit furanak tunik, csak "map" szoveg van benne vagy 30-szor (pedig ugy megorultem, mikor meglattam, hogy van dm6)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Yettel topik
- World of Tanks - MMO
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest