Hirdetés

2024. június 28., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1505) Jackal2


Jackal2
senior tag

Napi anyázás következik, sok kicsillagozott résszel:D Szóval elkezdtem összerakni a Mark II-t, van néhány dolog, amivel elakadtam, egyik a PDB, mert még nem döntöttem el, melyik menjen fel rá, DE nem ez a legnagyobb bajom, hanem a NAZA-M lite vezérlővel szívok. Szóval kérdezném az okosokat, hogy:

- miért használ ez a rohadvány DJI ilyen késes szervókábelt? Ugyanis így nem tudom feldugni rá az ESC vezélrőkábeljét..ESC-t sem tudok cserélni, mert a motorral egyben van, természetesen nincs itthon DJI szervókábelem, hogy lecseréljem. Szóval minek hívják ezt a késes DJI megoldást?
- a DJI kábel 3 eres, az ESC-mről kijövő kábel meg csak két eres, a két szélén egy-egy, a középső üres. Kell a középső vagy hagyjam üresen?
- a NAZA dobozban van egy nemtudommi, olyan mint egy BEC, egyik fele a betápra menő +-, a másik fele meg a NAZA vezérlő X2 (Auxiliary 2?) portjára megy fel. Az X2 portra menő csatlakozó lábai sprban: GND/3A@5V/V-SEN. Mi a rák az a V-SEN??? Mit kéne ennek csinálnia? Mert biztosan nem a LED vezérlő, mert az van külön, illetve megtaláltam a GPS-t is, tehát a vevő felé menő oldalon minden portom telített, de akkor ez a cucc mire jó?

Első kép a gyári oldalról van, az a cucc (de az offical összerakós videóban nem csinálnak vele semmit), a második képen látszik, hogy a GPS és a LED modullal minden port telítve van, a harmadikon, meg maga a nemtudommi.

Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.