Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
válasz
Hege1234
üzenetére
Meg is néztem közben !
Köszi tényleg jó ! Viszont az AVG az folyamatosan sír az FFMPEG-re mert hiába adom hozzá a kivételekhez, mert mindig új elérési útra kerül ugye a temp miatt.
Szóval maradt az, hogy nem pakolom bele az exe-be, hanem az exe mellett lesz egy mappában az ilyen külső cucc.
De nem lesz haszontalan a segítség, mert más OP rendszerhez viszont jó lesz
-
Roxkex
senior tag
válasz
Hege1234
üzenetére
Oh király, köszi szépen a választ !
Le is csekkolom majd
- Ezt a --add-data megoldást Én is láttam már csak nekem egyelőre nem sikerült működésre bírnom ilyen formában.
Az, hogy a tempbe mit dolgozik az közel lényegtelen számomra
( vagy ez valamiért gond lenne ? - ha nem egyfájlba lenne a scriptem + ffmpeg akkor is tempbe dolgozna ? )
A fő lényeg úgyis az eredmény, hogy az oda kerüljön amit paraméterként megadok a scriptemnek vagy egy default folder lesz. -
Roxkex
senior tag
Hát ez pazar ....
Az AVG blokkolta, amire azért nem gondoltam volna álmomban se kb, mert amikor futtattam az általam megírt scriptet .exe formában és mellette volt a /ffmpeg/ mappa akkor is megkérdezte, hogy biztos engedélyezem az scriptemet, rányomtam, hogy igen és az után folytatta és dobta ki a hozzáférés megtagadva eredményt a terminál, és nem is igazán értettem, hogy why
.... De most már értem
Most teljesen kivételekhez adtam a scriptem mappáját és ..... Mükszik az alap pyinstaller --onefile script.py és az így létrehozott /dist/script.exe mellé másolom az /ffmpeg/ foldert az exe-vel és máris látja. -
Roxkex
senior tag
Sziasztok !
Nem vagyok nagy python expert. Itthon magamnak szoktam kisebb-nagyobb "automatizálási" scripteket létrehozni.Amire most lenne szükségem, hogy az ffmpeg.exe-t egy windows-ra ki buildelendő python scriptbe szeretném becsomagolni. (Mindenképpen ffmpeg.exe formátumban kell az ffmpeg. Tudom, hogy pip-el felrakható lenne az adott scripthez.)
Tehát van egy scriptem ami használná relative eléréssel az ffmpeg.exe-t, úgy hogy subprocessel indítom el: ./ffmpeg/ffmpeg.exe.
Így nyílván a struktúra az ez volna:
- scriptFolder
- myScript.py
- ffmpeg
- ffmpeg.exeÉs ezt szeretném pyinstallerrel "exe-vé varázsolni" úgy hogy az tartalmazza az ffmpeg-et is.
Viszont nem igazán tudom / találom, hogy hogyan lehetne ezt megoldani ha meglehet. Ez megoldható ? Lehetőleg egy fájllal, tehát az ffmpeg.exe ne legyen "felülírható".Amit próbáltam már, hogy megcsinálom a pyinstaller --onefile script.py al az .exe-t és az exe mellé másolom a ffmpeg mappát. Viszont így sem tudja futtatni a script az adott relatív eléréssel az ffmpeg, mondván, hogy hozzáférés megtagadva. Ha ez megoldható ? akkor nekem legvégső esetben ez is bőven megfelel
.Segítségeket előre is köszi !
Szerk.:
Ha a pyinstallert nem --onefile-al csinálom akkor az adott exe mellé másolva a ffmpeg mappáját akkor viszont tudja azt használni. Viszont ez még a legvégső esetnél is legvégsőbb esetben szeretném használni
Mert nekem a legjobb az lenne ha egy fájlos lehetne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
( vagy ez valamiért gond lenne ? - ha nem egyfájlba lenne a scriptem + ffmpeg akkor is tempbe dolgozna ? )
.... De most már értem