Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
0xmilan
addikt
válasz
alec.cs
üzenetére
timeout is not a time limit on the entire response download; rather, an exception is raised if the server has not issued a response for timeout seconds (more precisely, if no bytes have been received on the underlying socket for timeout seconds). If no timeout is specified explicitly, requests do not time out.
- https://2.python-requests.org/en/master/user/quickstart/A 0.5 eleg hasrautesszeru volt. Tenyleg lehet akar tobb masodperc is.
@sztanozs
Ja, a legtobb ilyen scanner script HEAD-et hasznal a sebesseg miatt. Azt meg bele lehetne irni, hogy ha a HEAD valasza nem 200, akkor kuldje ujra GET-tel. -
0xmilan
addikt
válasz
Siriusb
üzenetére
pandas drop_duplicates megoldassal:
Eloszor listabol pandas df: [link]labels = ['name', 'value', 'rowid']
df = pd.DataFrame.from_records(listad, columns=labels)
df.drop_duplicates(subset=['name','rowid'], keep='last', inplace=True)vagy valami hasonlo.
aztan df.tolist() vissza tudja elvileg rakni listaba, vagy to_csv() csv-be, vagy amibe szeretned.
Valoszinuleg van egyszerubb megoldas meg nagy az overheadje a lista > df konverzionak, de hirtelen ez jutott eszembe.
-
0xmilan
addikt
válasz
sztanozs
üzenetére
Az egyik lynda-s data science tutorialban a 'system python'-tol valo szeparacio volt az indok.
"I do not recommend using your system Python for development in this course, for the following reasons: one disadvantage of using the system Python for real development is that changes to the environment could potentially have an impact on the system for Mac and Linux users, Windows does not use Python for system tasks, and so is unaffected by this issue; another disadvantage is that making changes to the system Python usually requires root, super-user, or administrator level access, which is fine for user's personal desktop, but on shared systems and many corporate computers, it can become a hassle, even installing packages can be a real challenge if users do not have elevated privileges; for Windows users, a final disadvantage of using out-of-the-box Python, is that Windows users often lack compilers and other development tools."
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest