Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Telekom TV Mikrotikkel
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
válasz lanszelot #3044 üzenetére
Hello,
Ahogy látom ez egy Django framework-ben írt oldal/alkalmazás.
- kell egy Python3 a gépre (pl. Anaconda, vagy csak a Python értelmező)
- utána letöltöd az egész GEDCOMToJSONConverter-t
- parancssorból (terminálból) kell futtatnod így: python3 ÚTVONAL\manage.pyMivel nincs rendesen kitöltve a readme fájl, azt nem tudom hogy milyen további modulok kellenek hozzá... (ha kell). Szóval ha hibát dob, hogy ez-meg-az hiányzik, akkor még azokat telepíteni kell a Python telepítés mellé.
Ha nem dob hibát, akkor vagy megnyílik egy böngésző, vagy neked kell a localhost-ra csatlakozni böngészőből.
-
sztanozs
veterán
válasz lanszelot #3047 üzenetére
Ha python fent van (3.7 kell szerintem, de meg kell nézni a csomag leírásánál, hogy mit támogat), simán lehet python3 nélkül is hívni:
manage.pypython3 akkor kell, ha van fent python 2.x és 3.x verzió is.
[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
kovisoft
őstag
válasz lanszelot #3050 üzenetére
Az linkelt képeden az első hibaüzenet azért van, mert nem adtad meg a python3 elérési útvonalát, így nem tudta azt elindítani. Add meg itt a python3 teljes elérési útvonalát.
A második hibaüzenet pedig azért, mert aztán valahogy mégis elindítottad a pythont, ezt mutatja a 3 kacsacsőr (>>>) prompt is. És aztán pythonon belül akartad úgy indítani a manage.py-t, hogy beírtad szimplán a nevét. De belülről így kell indítani:
exec(open("manage.py").read())
[ Szerkesztve ]
-
sztanozs
veterán
válasz lanszelot #3054 üzenetére
a 3.9 szvsz még nagyon experimental verzió. Rakd fel a 3.8-at vagy a 3.7-et.
Utána rakd fel a pip-et (ha a telepító nem telepíti), majd
pip install django
és utána futtasd a fájlt a korábban leírt módonJOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
kovisoft
őstag
válasz lanszelot #3072 üzenetére
Az eredeti kérdésed (hogyan kell egy adott .py-t elindítani) meg lett válaszolva. Utána viszont abba a problémába futottál bele, hogy nem megy nálad a django, valószínűleg valami telepítési probléma miatt. Ezért javasolták neked a django és/vagy a python újratelepítését, esetleg másik verzió felrakását. Én még soha nem használtam djangot, ezért nem tudom neked pontosan elmondani, hogyan kell djangot telepíteni. De biztos vagyok benne, hogy erről bőven lehet a neten találni leírást (pl. ezt, de nyilván fontos, hogy miből milyen verziót használsz). A python telepítése/leszedése pedig Windows alatt pont ugyanúgy történik, mint bármilyen más program telepítése/leszedése.
-
sztanozs
veterán
válasz lanszelot #3070 üzenetére
Nekem egy darab GED fájlom sincs, amivel ki tudnám próbálni.
Ahogy nézem a django doksit támogatnia kell a 3.9-et is:
Django 3.2 supports Python 3.6, 3.7, 3.8, and 3.9[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix GL702 Laptop hibás - ELADÓ! 50.000.-
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Működő notebookok
- ITX Gamer PC alap - I3-10105F / Prime H410i-Plus / G.Skill 16GB / Corsair 600W Gold
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest