- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gratzner
tag
válasz
justmemory
üzenetére
Veszélyes dolog nálam az alapokkal kezdeni, mert jellemzően ha azzal kezdek, azt veszem észre általában, hogy többet gondolok bele a magyarázatokba és napokig el tudok pepecselni valamivel, ami már rég kész, de hihetetlennek tűnik, hogy csak ennyit akart vele a pl. 2-3 oldalnyi leírás

Alapvetően pedig én is ezt favorizálnám. Erős alap, aztán jöhet egy Hello World!
Na jó túlzok, de érted...
Majd meglátjuk mit hoz a gyakorlat, általában van egy pont minden tanulnivalónál, amikor átkattan valami az emberben, hogy "Áhháá, most már világos, hogy honnan indultam és most hol tartok, hogyan tovább." Ehhez szerintem minimum napokat kell foglalkozni az adott dologgal, hogy a különböző megfogalmazású, előismereteket és releváns dolgokat feltételező oktatóanyagok közt kitisztuljon a lényeg. Onnantól kezdve gyorsul a folyamat, mert ilyenkor érted meg, fogod fel a rész- és a végcélt.
Most ajánlotta egy jó barátom az Atom nevű progit a későbbiekre. Megnéztem, hosszú távon szerintem nagyon jó lesz, de egyelőre szinte biztos, hogy elég az IDLE.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo A14 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Na jó túlzok, de érted...