Hirdetés
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszi666
őstag
Sziasztok, nemrég elkezdtem én is Pythont tanulni, ma már kb bármi állást nézek, mindenhova odaírják, hogy programozási ismeretek előny.
Szóval elkezdtem egy kurzust courseran, ami tök jól megy, egy netes keretrendszert (codeskulptor) használunk.
Namármost.
Letöltöttem egy anaconda package nevű cuccot, amiben van egy Spyder nevű IDE.
Valaki le tudná írni, hogy egyáltalán miért van egy külön python nevű parancssor, egy anaconda nevű valami, meg egy Spyder nevű akármi? Melyiknek pontosan mi a neve, és mire valóak egész konkrétan?
Ha valami linket vagy könyvet tudtok ajánlani azt is megköszönöm. De ez hogy keretrendszer, meg interpreter, IDE stb, számomra tiszta homály, a codeskulptor tényleg hülyebiztos és faék egyszerű, szóval kezdéshez ideális. De szeretnék később komolyabban is foglalkozni vele, mert marhalusta vagyok.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy topik
- Gyúrósok ide!
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro FX570
- Bontatlan EFFECT AUDIO X HIFIGO GRIFFIN IEM kábel - ConX Basic set - 3,5 mm
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- Dell Latitude 7440 ( i7, 8 GB ,250 GB SSD, FHD) notebook olcsón!!!
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LENOVO Gaming topik - még frissebb lista (2026.01.21)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs