- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyka3
aktív tag
Arra van magyarázat, ha játékokat másolok a HDD-re, akkor jelentősen, nem a játék méretével, hanem többel csökken a szabad terület?
-
Petyka3
aktív tag
Sziasztok, Média távirányító milyen ársávban mozog a használt piacon?
-
Petyka3
aktív tag
-
Petyka3
aktív tag
Ha egy játék inditás után frissitést telepit, akkor azt melyik mappában keressem? GT6-rol van szó, leállitottam, mert a hocipöm volt tele, annyi ideig telepedett, de most meg már nem is hajlandó elindulni a játék. CFW van a gépen.
-
Petyka3
aktív tag
válasz
Kalacskepu #81747 üzenetére
"Ha ezek terhelés alatti hőfokok akkor teljesen jó"
Jogos, a lényeg kimaradt, terhelés alatti értékek.
-
Petyka3
aktív tag
Sziasztok! Nemrég lettem tulajdonosa egy CECH2004B-s Slim PS3-nak, a kérdésem az lenne, hogy 40%-os ventilátor fordulat mellett, az 59°C-os CPU, illetve a 65°C-os GPU mennyire egészséges?
-
Petyka3
aktív tag
válasz
nokia párti #55474 üzenetére
Többször rámelegítettünk a CPU/GPU-ra, semmivel nem lett jobb, de legalább rosszabb sem.
Nincs nagy jelentősége, hibásan vettem, nagyon olcsón, de szeretem a kihívásokat.
Érdekelne, hogy a lemezt ilyen hibás állapotban nem hajlandó bevenni, vagy olyan a lelki világa, hogy amíg a boot procedúra le nem zajlik, addig a loader halott? /esetleg gondolok ebből táphibára, ezért kérdezem/ Arra is kíváncsi lennék, hogy HDD nélkül egyáltalán elindul-e, vagy HDD nélkül ne is kísérletezzek?
Alaplapon lévő biztiket kimértem, sajnos mind jó volt.
-
Petyka3
aktív tag
Egy kérdésem CECHC04-es készülékkel kapcsolatban. Bekapcsolásnál rövid ideig zöldre vált a led, majd három csippanás kíséretében villogni kezd a piros led, újbóli lenyomásra világit rendesen folyamatosan a piros led. Sárga led nem villan, egy pillanatra sem. Kuka a gép, vagy még menthető?
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Steam Deck OLED 1TB, 3 év jótállásal
- Ps4 PRO 1TB + 2 controller
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest