Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balesz1899
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy ps3-at és két jelölt maradt. Egy 12GB-os super slim két kontrollerrel és elég sok játékkal (mondjuk ezekből nem sok érdekel, mennének eladásra nagy valószínűséggel) , valamint egy 320 gigás slim egy kontrollerrel, egy játékkal. Mind a kettő hibátlan állapotú, és pont ugyanannyiért jutnék hozzá. A super slim a játékok eladásával olcsóbb lenne.
A fő ok, ami miatt venném a gépet, az a ps exkluzív címek kipróbálása (Uncharted sorozat, God of War, de legfőképpen Last of Us). Ps networkön való vásárlást nem igazán tervezek, a fenti játékok beszerzése lemezes verzióban folyamatban van. Ilyen felhasználásra elég lenne a 12 gigás verzió, vagy az mindenképp felejtős? Olvasgattam véleményeket, de egyik irányba sem győztek meg -
Balesz1899
aktív tag
Köszönöm a pár nappal ezelőtti tanácsokat, végül egy 12 gigás Super Slim lett a választott, eddig nagyon tetszik.
Viszont rájöttem, hogy van itthon elfekvőben egy 60-as SSD-m (OCZ Vertex valahányas, szerintem a Sata2-es verzió), így csak egy keret kellene a bővítéshez.
A meghajtóval kell valamit csinálni beszerelés előtt, vagy formázza a PS? Most NTFS-ben van, de ahogy olvastam, a PS csak FAT-et támogat, ez még így van?Ha most belakom az SSD-t, de később átköltöznék nagyobb vinyóra, az gondolom kis trükközéssel megoldható.
-
Balesz1899
aktív tag
válasz Ganz-[HUN] #75801 üzenetére
Az UC2-t mindenképp érdemes végigtolni, sokak szerint az a legjobb rész azok közül, amik ps3-ra jöttek ki.
-
Balesz1899
aktív tag
válasz Toby888 #76107 üzenetére
Nem feltétlenül szar hasonlat. Van biciklizárad, ami a játéknál pl a másolásvédelem. Azt Te a CFW-vel megkerülöd, kb mint amikor levágják a láncot a biciklidről.
Ingyen jutottál hozzá a játékhoz? Igen.
Ingyen jutottak hozzá a biciklidhez? Igen.Erre nem kellene annyira büszkének lenni...
-
Balesz1899
aktív tag
válasz tonermagus #76219 üzenetére
Még csak keret sem kell, sufnituninggal megoldható házilag. Én is úgy dobtam bele az ssd-t. A gépet nem mozgatom, így bőven elvan keret nélkül is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Hálózati / IP kamera
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Bundle topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- BestBuy topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?