Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz INMOTEP #53572 üzenetére
Mennyiért kínálja? Csak mert újat kapsz 44900-ért, aminél nincs rizikó. Csak akkor gondolkodj használtban, ha ennél sokkal olcsóbb. Én a helyedben vennék használtan valami játékot, amivel ki lehet próbálni, aztán legfeljebb eladod ugyanannyiért aprón. Amúgy ezeknél túl sok hibalehetőség nincs, a hűtésük már rendben van, csak a fejjel lehet szerintem gond.
-
-
Tegla80
addikt
-
-
A`rpi
addikt
válasz INMOTEP #53674 üzenetére
Multihoz kell hogy legyen regisztrált PSN accountod, minden indításnál megkérdezi a játék hogy online, vagy offline szeretnél játszani. X-el tudod választani mi legyen.
Ha már a játék betöltődött story módban, akkor lefele nyilat kell hosszan tartani, jobb analóggal kell lenti kis ikont kiválasztani, ekkor töltődik be GTA online.
GTA onlineban első alkalommal egy tutorialt kell megcsinálni, ha ezzel megvagy utána kedvedre tudsz furikázni online szobában, ami ugyanolyan mint story, csak itt lesznek benn más online játékosok is.
Térképen látsz ikonokat, "Job"-ok, kék kőrbe ha beállsz (gyalogosan) akkor tudsz játszani versenyeket, missziókat.
Job indításnál megkérdezni hogy szeretnél host lenni, vagy join, előbbi esetben te állítod be pl meccs hosszát, stb stb, második esetben betesz egy olyan lobbiban ahol ugyan ezt a feladatot, versenyt más is elindította.
Ha véletlen senki nem akar azon a job-on menni amin te szeretnél, akkor magától átvált host-ra ebben az esetben neked kell megvárnod az embereket hogy jöjjenek az adott feladatra.
Ha van még kérdésed, írd nyugodtan ide, azért fórum hogy kitárgyaljuk,mások is okuljon belőle akiben hasonló kérdések merülnek fel.
Lemez pörgetés normális dolog, ugyan nekem PSN-es változat van...
[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
válasz INMOTEP #53679 üzenetére
Ha beleteszel 12GB gépbe egy HDD-t, akkor megkérdezi a rendszer, hogy a 12GB háttértáron lévő dolgoknak mi legyen a sorsa, rámész hogy másolja, rá, tudsz játszani tovább ahol abbahagytad.
Másik dolog, hogy a játék mentésed ha biztosra akarsz menni, akár kirakhatod külön pendrive-ra is.
Game/ Game Save Utility-ben megtalálod játék mentésed.
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz INMOTEP #53717 üzenetére
akkor nem tudok segiteni, mert sose hasznaltam ugy, csak hdmi-vel (bar nem igazan ertem, hogy miert kell neked tapasztalat, es a megoldas miert nem eleg... ) kismillioszor lett ez a kerdes felteve, legalabb annyi valaszt fogsz talalni a topikban, hol tapasztalattal, hol anelkul.
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
dani3l
őstag
válasz INMOTEP #53715 üzenetére
19" nagyon kicsi a jatekhoz szerintem, nekem szemely szerint a 27 is kicsi, pedig nem ülök messze töle, de minel nagyobb, annal jobb.
Hangot a PS3 menüben atallitod, hogy az rca-n adja ki, bedugod a gyari kabelt, 2 rca-ra teszel egy rca-jack atalkitot es mar mehet is a monitorba.
Bar szerintem a vga-hdmi atalkitas nem tul szerencses, igencsak ront a minösegen, de ha mas nincsen..Hozzateszem en sem hasznaltam igy, szoval nem tapasztalatot irtam, csupan velemenyt.
[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
válasz INMOTEP #53717 üzenetére
Szia
Tapasztalat nincs nekem sem,csak mondom.
A vga analog a hdmi meg digitalis igy felejtos sztem.Plusz a hdcp-t sem tudja esetleg az a monitor,akkor meg alapban felejtos.
(ha veszel egy hdmi vagy minimum dvi bemenetes monitort akkor jobban jarsz .Amugymeg csatlakozom az ez elottem szolohoz ,mert a nagyobb a jobb. 26"monitorrol valtottam es a tv a jobb sztem is.)Ha a nagyobb lcd tv-n nemtod elolvasni a feliratot, akkor messze vagy tole. 40" fhd hoz kb 1.6m-re kene ulnod,h tuti legyen.
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
DM-Fan
nagyúr
válasz INMOTEP #53715 üzenetére
A HDMI -> VGA átalakítál általában nem oldható meg egyetlen sima kábellel, ha ilyet látsz, az általában kamu, mivel ehhez D/A-konverter kell, ugyanis a HDMI digitális interfész, a VGA pedig analóg. Itt nézelődhetsz, nem olcsó mulatság, ráadásul az eredmény nem is lesz valami rózsás, sokkal rosszabb is lehet pl. a szöveg olvashatósága, mint az LCD-TV-den. A PS3-at egyébként csak HDCP-kompatibilis megjelenítőre lehet HDMI-vel rákötni.
Mekkora az az LCD, amit nagynak találaz a játékhoz? Én egy 65"-os plazmán játszok, de simán el tudnék viselni még ennél is nagyobbat. Mondjuk hozzáteszem, kb. fél éve, vagy még több is, mikor utoljára úgy érdemben, belemerülve játszottam valamivel. Nem nagyon van időm, agyam mostanság ilyesmire.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nintendo Switch
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Okos Otthon / Smart Home
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest