- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
-
LOGOUT
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
válasz
echterion #57607 üzenetére
Pedig oda nem kell sok muníció. Leon-nál Magnumból kell vinni egy 10-12 töltényt, Claire-nél pedig a Gránátvetőből kell savasat meghagyni, a robbanó semmit sem ér azt sima dögökre szoktam ellőni + abból ad alapból legtöbbet, az jó a kicsikre.
Amúgy más téma, basszus végre volt időm befűzni egy utp kábelt a ps-hez... srácok basszus, én eddig miért nem így csináltam. Kevesebb, mint fél óra alatt lekaptam a resi 6-ot meg a Dead Space Bundle-t, ami 10GB+7GB...130al teker a net kábelen, hülye wifi-hez képest.
-
Alister71
nagyúr
válasz
echterion #57607 üzenetére
Ha lenne örök élet sem tolnám végig csak késsel, mert a másfél órás játékot 10 óra alatt sem fejezném be
Brian_GT: azért az erősen függ a routertől is, hogy milyen a sebességed wifin. Én azon használom és nem lassú. Volt benne kábel is, de azzal sem volt gyorsabb. 300-as TP link routerem van a netem pedig 100-as digi. Olyan 12 megás letöltési sebességet tud kábelen és wifin is.
A residentbe nem szeretem otthagyni még a zombikat se, le szoktam gyilkolni mindet, a kikerülöm és otthagyom stílus nekem nem jön be
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Ps4 PRO 1TB + 2 controller
- KERESEK Xbox 360 Fat előlapot ép ajtókkal.
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest