- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
-
LOGOUT
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hernan.c
tag
válasz
jookomak #13193 üzenetére
dvd-re írtam egy hangsávos, felirat nélküli.
A filmek még annyira nem fontosak de az a bosszantó neki hogy pár sorozatott is kiírtam és valamelyik évadból csak részeket de van olyan hogy az egész évadot nem akarja lejátszani. (Amikor évadról volt szó én is arra gondoltam hogy valami szar kódolású az évad és azért rossz, de ezt nem értem hogy évadon belül is válogat ami valószínű ugyanolyan mind... )
Igen a pendrive-os gond az ez volt hogy csak simán rámásoltuk nem csináltunk könyvtárat.
Akkor ezek szerint csak a kódolással lehet probléma... na ezt be kell adagolnom neki nem szívesen konvertálgatom át neki azt a több XX GB-tot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest