- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
"A Proxmox Virtual Environment (röviden: Proxmox VE, PVE vagy proxmox) egy szerver virtualizációra optimalizált nyilt forráskódú Debian alapú Linux disztribúció. Lehetővé teszi a virtuális gépek és konténerek egyszerű telepítését és kezelését web konzol és command line felülettel. A programcsomag két LXC és OpenVZ konténerek, valamint a KVM alapú virtualizáció kezelését támogatja" (Wikipédia)
Hivatalos oldal: https://proxmox.com/en/
Hivatalos fórum: https://forum.proxmox.com/Véreshurka hozzászólásából
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
PhoenixK #3609 üzenetére
Még soha nem frissítettem scriptel, illetve igen, a sajátommal: apt-get update, stb...
OK, itt is lehet bukta, ha a repo-kat vmi fake repora állítják, mert azt nem szoktam nézni
"Emiatt több fejlesztő/reviewer is otthagyta a projektet, tehát nincs ami megállítsa ezt az irányt."
Ezt sem értem, kellett volna egy badge, h reviewed, meg egy olyan, h experimental. Pl. HA-nál hasonló működik, tudod kvázi ránézésről, h mennyire van az a kiegészítő összerakva, mennyi info lesz hozzá, ha elakadsz.Adjunk nekik időt, most vették át pár hónapja, nyilván akarnak villantani, sokmindenre scriptet készíteni elsé körben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest